Språk
Søk
Meny

Søk


Velg språkBokmål

Alt innhold er tilgjengelig på bokmål

Nynorsk

Noko av innhaldet er tilgjengeleg på nynorsk

Jobb hos oss

Sist oppdatert: 2. april 2019 .

Vil du jobbe på en spennende arbeidsplass med mange jobbmuligheter og varierte arbeidsoppgaver? Velkommen til oss!

Ansatte ved Brønnøysundregistrene

Ledige stillinger

Stillingstittel Arbeidssted Søknadsfrist

Utfyllende informasjon:

Hvem søker vi?

To personer ved bord

Vi søker etter personer som skal jobbe med orden, forenkling og digitalisering av tjenester som skal komme myndigheter, næringsliv og befolkningen til gode. Digitale løsninger er viktig i forenklingsarbeidet. Til dette trenger vi ulik kompetanse, for eksempel:

  • Digital forvaltning/forenkling
  • Juss
  • IT-systemutvikling/drift/sikkerhet/test
  • Ledelse – prosjektledelse
  • Kommunikasjon
Vi kan tilby

Vi tilbyr deg en jobb i et utfordrende fagmiljø, blant annet å bidra til forenklingsarbeidet som kommer hele Norge til gode. Du kan bidra med din kompetanse i mange spennende og utviklende arbeidsoppgaver, og får ta del i et godt og kollegialt arbeidsmiljø.

Vi er en IA-bedrift og er kjent for å ha ryddige arbeidsforhold, og som arbeidsgiver har vi tett oppfølging av de ansatte innenfor HMS-området.

Hvis du som nyansatt trenger bolig, kan vi hjelpe deg å finne dette.

Når du starter hos oss, har vi egne arrangement for nyansatte.

Gunstig arbeidstidsordning
Vi tilbyr fleksibel arbeidstid med gunstige muligheter for avspasering. Vi har sommertid (kl 8-15) fra 15. mai til 14. september.

Stipendordning
Som ansatt ved Brønnøysundregistrene kan du søke om stipend hvis du ønsker å heve din kompetanse på fritida.

Hvordan søke?

Når du søker er det viktig at du forteller noe om deg selv, hvorfor du har lyst å jobbe hos oss og hvilken motivasjon du har for stillingen. Det er også viktig at du legger ved relevante vitnemål og attester til søknaden din.

Offentlig søkerliste
Vi utarbeider en offentlig søkerliste. Den gir informasjon om navn, kjønn, bostedskommune og alder på alle søkere på stillingen. Det er svært strenge krav for å slippe å være med på en slik liste. Ønsker du at navnet ditt ikke skal føres opp på listen, må du krysse av og begrunne dette når du søker. Dersom vi ikke kan godta ønsket ditt, har du mulighet til å trekke deg fra prosessen. Vi presiserer at vi ikke sender offentlig søkerliste noen steder, men at media og publikum har mulighet til å be om innsyn i søkerlisten.

Utvidet søkerliste
Alle søkere har rett til å be om innsyn i utvidet søkerliste. Den inneholder informasjon om navn, alder, utdannelse og arbeidserfaring for alle søkerne på stillingen. Det er ikke mulig å slippe å stå på denne listen. Utvidet søkerliste blir kun gjort tilgjengelig for søkere på stillingen.

Registrer din CV
Du kan legge inn CV-en din i CV-databasen vår. Databasen bruker vi for å lete etter kandidatar til enkelte typer ledige stillinger. Om din utdanning og erfaring er av interesse i forbindelse med ledige stillinger hos oss, vil vi ta kontakt og oppfordre deg til å søke. Selv om vi tar kontakt med deg, må du selv søke på de stillingene som interesserer deg.

Når du har registrert CV-en din, kan du også abonnere på stillingsutlysinger. Varsel om stillinger vil da bli sendt deg på e-post.

Møt oss på stand

Vi er til stede på karriere- og rekrutteringsdager på utdanningsinstitusjoner over hele landet. Vil du vite mer om arbeidsplassen vår, jobbmuligheter, de faglige utfordringene våre og hva vi kan tilby, så kom og snakk med oss.

I 2019 kan du treffe oss på følgende steder:

4. februar, It-dagen, NTNU Gjøvik
9. september, IT-dagene, NTNU Gløshaugen
12. september, Arbeidslivsdager, Universitetet i Tromsø
xx september, Teknologistudentenes karrieredag, NTNU Kalvskinnet
xx september, dagen@ifi, IT-dag Universitetet i Oslo

Gode ordninger for ansatte

Pensjons- og forsikringsordning
Alle ansatte er medlemmer av Statens pensjonskasse og nyter godt av de avtaler og goder som følger av medlemskapet. Dette er en av de beste pensjonsordningene i Norge, og det blir trukket to prosent av brutto lønn til obligatorisk premieinnskudd.

Du er også forsikret gjennom Statens pensjonskasses  gruppelivs- og yrkesskadeforsikring. Det betyr at du som ansatt er forsikret hvis du blir utsatt for en yrkesskade eller får en yrkessykdom. Dine nærmeste er også forsikret ved at det blir utbetalt et engangsbeløp hvis du dør.

Lånemuligheter
Gjennom medlemskapet i Statens pensjonskasse får du tilgang til et av markedets beste boliglån. Du kan også få kortsiktige lønnslån ved Brønnøysundregistrene hvis du skulle ha behov for det.

Trimrom/badstu
I lokalene i Brønnøysund har du tilgang til gratis trimrom og badstu.

Velferdskomite/bedriftsidrettslag
Vi har en aktiv velferdskomite som arrangerer ulike aktiviteter i løpet av året, enten i arbeidstida eller på fritida, for eksempel grill-lunsj på sommeren, julebord eller egne tiltak for nyansatte.

To personer ved grill

Grillunsj i regi av velferdskomiteen

Bedriftsidrettslaget har ulike aktiviteter, blant annet innebandy og fotball.

stafettlag

Enhetsregisterets stafettlag i Brustafetten.

Bo i Brønnøysund

Brønnøysund er en hyggelig kystby midt i Norge, helt sør på naturskjønne Helgeland. Det er kort vei til fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Byen har gode kommunikasjoner med mange flyavganger, blant annet daglige direkte flyavganger til og fra Oslo og Trondheim.

Jente i kajakk. Foto: torgneseiendom.no

Skjærgården på Sør-Helgeland gir rike rekreasjonsmoglegheiter. Foto: torgneseiendom.no

Har du barn, er god barnehagedekning og et godt skoletilbud viktig. I Brønnøy kommune er det et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser. Brønnøy kommune har god barnehagedekning, og du kan lese mer om dette på kommunens nettside.

Andre goder ved å bo og arbeide i Brønnøy: