Språk
Søk
Meny

Søk


Velg språkForside bokmål

Alt innhold er tilgjengelig på bokmål

Forside nynorsk

Noko av innhaldet er tilgjengeleg på nynorsk

Vi ønsker at gründere skal lykkes

Publisert: 6. mars 2019

I samarbeid med blant annet Norid og Patentstyret arranger vi en rekke informasjons- og inspirasjonsdager for gründere og nyetablerte.

Starte og drive bedrift-dagen for våren 2019 er klare

Sammen med lokale næringshager og veiledere innen næringsliv inviterer vi til samlingene der du kan få gode tips og råd fra det offentlige, fra veilederapparatet og ikke minst fra andre som har startet opp og deler sine erfaringer.

Her er vårens samlinger:

Karasjok, 11 og 12. mars
Alta, 13. mars
Indre Fosen, 21. mars
Skien, 3. april
Asker, 4. april

Her finner du mer informasjon og påmelding

Markeskoordinator Signar Slåttøy ved Brønnøysundregistrene opplyser at denne dagen har i en årrekke vært arrangert over hele landet.
– Vi har fått gode tilbakemeldinger at vi tilbyr samme opplegg i nye regioner, og bakgrunnen for at vi tilbyr dette er at vi ønsker at gründere skal lykkes med sin etablering, sier han.

Slik foregår dagen

Det er nok ikke mulig å lære hele prosessen rundt det å starte bedrift på en dag.
– Men i løpet av en rekke korte foredrag i plenum gir vi så mye relevant informasjon som mulig; hva du bør se nærmere på og hvem du kan kontakte. Det at man kan stille spørsmål til veilederapparatet og andre som har startet opp er nyttig for nye gründere. Nyetablerte kan også ha stort utbytte av dette viser tilbakemeldinger vi har fått etter tilsvarende arrangement, sier Slåttøy.

Etter presentasjonene så er det også mulig å slå av en prat med foredragsholdere på sine stand, og det blir god mulighet for nettverksbygging.
– Vi har fått gode tilbakemeldinger på verdien av å møte bredt sammensatte team av foredragsholdere, men også hvor viktig det er å møte gründere og nyetablerte som er i samme situasjon sier han.