Søk


Velg språkUtvidelse av Min side

Publisert: 22. februar 2021 - oppdatert: 23. februar 2021

Du kan enkelt finne ut om du har aktiv konkurskarantene via brreg.no.

Mann foran bærbar bc som snakker i telefonen og leser på et ark.
Illustrasjonsfoto. Foto: GalacticDreamer/Shutterstock

På senhøsten 2020 lanserte Brønnøysundregistrene Min side på brreg.no, hvor du kan få vite hva slags offentlige kredittopplysninger som finnes på deg innen utlegg.
– Nå har Min side fått en ny tjeneste: Du kan få vite om du har aktiv konkurskarantene, sier produktsjef Bjørn Edvardsen.

Brønnøysundregistrene har som mål å bygge ut Min side til en personside der du får vite alt det vi offentlige vet om deg som bruker.
– I likhet med den første tjenesten må du logge deg inn via ID-porten, for dette lages for å gi enkeltpersoner pålitelig og sikker informasjon, og ikke minst nødvendig innsyn i egne opplysninger, sier Edvardsen.

Per i dag kan opplysningene søkes opp på brreg.no eller bestilles av personen selv og leveres per post til adresse registrert i Folkeregisteret.
– Lanseringen gjør det enklere, men gir også mye større sikkerhet, ved autentiseringen i innloggingsløsning, presiserer Edvardsen.

Når du har lagt inn ditt fødselsnummer eller d-nummer og navn, er det mulig å få vite om det er ilagt konkurskarantene. Dersom slik karantene er gitt, finner du registrert personopplysninger, bostedskommune på tidspunktet for ileggelsen og dato for kjennelse om konkurskarantene og karantenens utløp.

 

Vil du ha nyheter fra oss rett i innboksen? Meld deg på vårt nyhetsbrev.