Språk
Søk
Meny

Søk


Velg språkForside bokmål

Alt innhold er tilgjengelig på bokmål

Forside nynorsk

Noko av innhaldet er tilgjengeleg på nynorsk

Etablererveilederkonferansen 2015

Publisert: 19. oktober 2015 - oppdatert: 29. oktober 2015

Spenstige foredrag venter de som melder seg på årets Etablererveilederkonferanse på Lillehammer 11. - 12. november.

Over 100 er nå påmeldt, og det er fortsatt plasser igjen.

Konferansen er skreddersydd for alle som veileder etablerere og nye næringsdrivende.

Årets tema er veilederrollen og satsingen på opplevelses- og kulturnæringen med stikkord som gode gründerhistorier, markedsorientering, relasjonskompetanse, metodikk og verktøy.

Blant annet vil Halvor Haugerud og Bjørge Verbaan i Kultur og Ukultur AS dele sitt humoristiske og treffsikre foredrag Ny dag – nye nederlag, som er et foredrag for flygel og flip-over.

Tidligere langrennssjef i Norsk Skiforbund, Åge Skinstad er nytilsatt regiondirektør i NHO Innlandet og vil gi innspill om hvordan du kan lykkes som gründer. Margit Klingen Daams fra Innovasjon Norge deler hvor viktig kreative næringer er og gründer, bål og bookingsjef i Briniland, Ynge Eek Ottesen vil fortelle om Eventyret Brimiland.

Bilde av foredragsholderne

Konferansen er et samarbeid mellom Brønnøysundregistrene og Innovasjon Norge, og er den sjette i rekken. Fra Brønnøysundregistrene kommer underdirektør Are Trælvik, som vil holde foredrag om åpne data og smart utnyttelse av registrerte opplysninger. Prosjektleder Øyvind Husby skal fortelle om nyvinningen Elektronisk stiftelse av aksjeselskap.

Program og påmelding